Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، متن این بیانیه به شرح زیر است:

ملت قهرمان ایران

دشمنان قسم خورده جمهوری اسلامی با هدف کلی اسلامیت و جمهوریت نظام به بهانه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در سال ۸۸ به میدان آمدند و با اجیر کردن مشتی فریب خورده در قالب یک نبرد نرم درصدد براندازی برآمدند. تبهکاران سیاسی با همکاری منافقین، بهاییان منحرف، مارکسیست‌ها و با پشتیبانی همه دشمنان خارجی و با کمک بوق‌های استکباری با اسم رمز تقلب عملا در میدان وارد شدند که نامی جز فتنه گری  بر آن نمی توان گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قیام تاریخی ۹ دی به این  فتنه‌گری پایان داد و فتنه‌گران را با نام و نشان آنها محکوم کرد و داغ ننگ خیانت را برای همیشه بر پیشانی آنها نشاند. بدین مناسبت نکاتی را به عرض ملت ایران می رسانیم.

۱- فتنه سال ۸۸ دنباله فتنه ۱۸ تیر ۷۸ به کارگردانی سرویس‌های امنیتی سیا و موساد و MI۶ بود. این دومین نبرد نرمی بود که با آتش تهیه تهاجم فرهنگی و سیاسی توسط ارتش رسانه‌ای استکبار به ملت و دولت ایران تحمیل می‌شد.

۲- فتنه از آنجا آغاز شد که نامزد اصلاح طلبان قبل از پایان کامل رأی‌گیری در همان روز اول انتخابات قبل از اینکه نهادهای رسمی اجرایی و نظارتی آراء را بشمارند و نتیجه را اعلام کنند در یک مصاحبه با رسانه‌های داخل و خارج خود را پیروز انتخابات اعلام کرد.فتنه از آنجا آغاز شد که یکی از سران فتنه صبح روز رای گیری نامزد مورد علاقه را پیروز انتخابات دانست و گفت اگر چنین اتفاقی نیفتد مردم به خیابان‌ها می ریزند. فتنه از آنجا آغاز شد که تیم رسانه‌ای رقیب با کوچ بی بی سی و رادیو آمریکا و رسانه‌های دشمن همگرایی خود را با نقشه های شوم دشمنان اسلام در جهت اجرای یک انقلاب به اصطلاح مخملین اعلام کردند. فتنه از آنجا شکل گرفت که دشمن از گوگوش تا سروش را در یک صف پشت سر سران فتنه با مدیریت منافقین سازماندهی کرد و به جنگ جمهوریت نظام فرستاد.

۳- فتنه گران حاضر نبودند ادعای تقلب خود را از طریق حقوقی پیگیری کنند؛ آنها اعتراض کف خیابان را برای ابطال انتخابات انتخاب کردند و حاضر به شمارش آرا از صندوق‌ها برای راستی آزمایی نشدند و در روز عاشورای ۸۸ با شعار انتخابات بهانه است اصل نظام نشانه است به میدان آمدند؛ از این شعار معلوم شد که علاوه بر جمهوریت، اسلامیت نظام هم مورد هدف آنهاست. فتنه‌گران شعار مرگ بر اصل ولایت فقیه را ضمیمه شعار قبلی کردند تا یک رونمایی کامل از فتنه ای که می‌رفت انقلاب رهایی بخش اسلام را در ایران و جهان به خطر اندازد، صورت گیرد.

۴- مدیریت انقلابی و بسیار مدبرانه امام خامنه‌ای در رویارویی با فتنه پس از انتخابات را می‌توان یکی از فصول افتخارآمیز جمهوری اسلامی در مواجهه با دشمن دانست. سیاست جذب حداکثری و دفع حداقلی، تاکید بر اجرای قانون و صیانت از آراء ملت به عنوان حق الناس، باز گذاشتن باب گفتگو و مدارا با معترضین، نصیحت و هشدار به آنان باعث شد، فتنه مهار و فتنه‌گران رسوا شوند. سخنرانی‌های روشنگرانه رهبری با بصیرت انقلابی مردم توام شد و دشمن با رسوایی صحنه را ترک کرد و سران فتنه روسیاهان تاریخ این دوره از انتخابات مورد لعن و نفرین مردم در قیام تاریخی و حماسی۹ دی شدند.

۵- فتنه‌گران امنیت و اقتدار ملی را هدف قرار دادند و نمایندگان سران فتنه به پارلمان اروپا و کنگره آمریکا رفتند و از آنها خواستند تحریم‌های ظالمانه را تشدید کنند تا ملت از رای خود و دولت از ایستادگی در برابر دشمن دست بردارد اما تیر آنها به سنگ خورد و ملت از این آزمایش هم روسفید بیرون آمد.

۶- فتنه سال ۸۸ را می‌توان دسیسه و نیرنگ اشرافیت علیه جمهوریت توصیه کرد. آنها با اسم رمز تقلب در مقام غلبه به آراء ملت بودند. آنها حاضر نبودند نتایج آراء و آنچه به صندوق‌ها به عنوان رای ملت ریخته شد، تعیین کننده سرنوشت انتخابات باشد. آنان رای ملت را میزان نمی دانستند؛ از نظرگاه آنان میزان شورش خیابانی به کمک رسانه‌های دشمن و کارگردانی سرویس‌های امنیتی استکبار جهانی بود که در این هماوردی ملت پیروز بود و آنها را در قیام ۹ دی به جای خود نشاند. قانونگرایی، بصیرت افزایی و شفاف‌سازی و مرزبندی با بیگانگان رمز غلبه مردم و نظام علیه فتنه گران بود.

در حقیقت می توان قیام ۹ دی را روز برائت ملت از منافقین جدید و قدیم در تاریخ معاصر دانست. این قیام جلوی بدعت در مردم سالاری دینی را گرفت و اجازه بازگشت دیکتاتورها به صحنه حکومت و استعمار کشور را نداد و قانون اساسی را فصل الخطاب منازعات سیاسی معرفی کرد.

۷- امروز با گذشت ۹ سال از آن فتنه کور، باز دشمن دنبال تدارک نبرد نرم دیگری است.

حزب موتلفه اسلامی اعلام می‌کند، در راهپیمایی روز یکشنبه مورخ ۹/۱۰/۹۷ از ساعت۱۰ تا ۱۲ در میدان امام حسین(ع) با حضور مردم تهران و مراسم تجدید میثاق با ولایت و آرمان های بلند شهدا شرکت می‌کند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: موتلفه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۵۳۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احمدوند: در نمایشگاه کتاب برنامه‌های ویژه‌ای برای فلسطین تدارک دیدیم/ کلیه ناشران در فضای مسقف جانمایی شدند

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، نشست خبری سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران صبح امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه با حضور یاسر احمدوند معاون فرهنگی وزیر ارشاد و رئیس نمایشگاه کتاب تهران و علی رمضانی مدیرعامل خانه کتاب و قائم مقام نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد.

یاسر احمدوند در شروع این نشست گفت: نمایشگاه امسال با شعار «بخوانیم و بسازیم» از چهارشنبه ۱۹ لغایت ۲۹ اردیبهشت ماه در مصلی برگزار می‌شود و بزرگترین اجتماع فرهنگی مردم ایران حول محور دانش و آگاهی با اهتمام دستگاه ها و نهادهای مختلفی در شهر تهران برگزار می شود.

وی با بیان اینکه ناشران در دو بخش مجازی و حضوری مشارکت دارند ادامه داد: نمایشگاه بعد از گذشت ۳۵ دوره به قوامی رسیده که جایگاه ویژه ای در تقویم خانواده های ایرانی به خود اختصاص داده است.

احمدوند گفت: تلاش شده بخش‌های مختلف نمایشگاه ارتقا پیدا کند و ضعف‌ها و کاستی‌ها جبران شود، برای نخستین بار، نقشه غرفه‌ها تا فردا در دسترس رسانه ها خواهد بود تا به اطلاع عموم برسد؛ این برای نخستین بار است که پیش از شروع نمایشگاه مردم از جانمایی غرفه‌ها مطلع می‌شوند. تلاش شد واگذاری غرفه‌ها به ناشران زودتر آغاز شود. از امروز همه ناشران می توانند مراجعه و غرفه های خود را دریافت می‌کنند.

رئیس نمایشگاه کتاب تهران به پیش بینی برنامه‌های فرهنگی در نمایشگاه اشاره کرد و گفت: برنامه‌های ویژه برای فلسطین در نمایشگاه تدارک دیده شده است، هم کار حجمی و نماد سازی برای پاسداشت و یادبود مردم غزه تدارک دیده شده و هم برنامه‌های مختلفی با این موضوع خواهیم داشت مانند تقدیر از نویسندگان و ناشران فعال در این حوزه.

وی ادامه داد: امسال تعداد قابل توجهی از ناشران علاوه بر بخش حضوری در بخش مجازی حاضر هستند، با همکاری با شرکت پست امیدواریم پاسخ دهی به درخواست ها با شرایط مطلوبی صورت گیرد، حضور کتابفروشان در بخش مجازی به صورت تکمیلی و قاعده مند امسال هم ادامه خواهد داشت.

احمدوند با اشاره به برنامه های بخش بین الملل نمایشگاه کتاب گفت: حدود ۶۰ ناشر خارجی امسال در نمایشگاه حاضر هستند و ۵۰ هزار عنوان کتاب خارجی را عرضه می کنند، از نظر حجم بار دریافتی بخش خارجی امسال افزایش داریم یعنی حدود ۷۰ تن حجم کتاب های خارجی پیش بینی می شود.

وی از برگزاری رویدادی با عنوان «نشر ایران» در روزهای ۲۴, ۲۵ ,۲۶ اردیبهشت در بخش خارجی نمایشگاه خبر داد و گفت: این رویداد بر اساس نیاز معرفی نشر ایران به ناشران خارجی طرح ریزی شده است. حدود ۲۰ مهمان از کشورهای منطقه حضور دارند و برنامه هایی در نشست با تعدادی از ناشران، بازدید از مراکز چاپ و فروش کتاب خواهیم داشت.

علی رمضانی قائم مقام سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نیز در این نشست افزود: پس از پایان نمایشگاه سی و چهارم ارزیابی‌هایی انجام شد که نتیجه در قالب دستورالعمل‌های در کمیته ۱۵ گانه نمایشگاه ارائه شد.

وی ادامه داد: آنچه که در دو دوره گذشته و این دوره تجربه می‌شود نمایشگاهی به وسعت مرزهای ایران است که تلاش می‌شود در سراسر کشور امکان استفاده از این رخداد فراهم شود.

رمضانی گفت: برای سال سوم حضور دولت سیزدهم در نمایشگاه، کلیه ناشران در فضای مسقف جانمایی شدند و سازه موقت ندارم.

وی با بیان اینکه امسال بیش از ۷۰‌ دستگاه‌ مختلف در برگزاری نمایشگاه مشارکت دارند، گفت: در بخش‌ ناشران دانشگاهی، آموزشی و کودک نیز افزایش فضا داشتیم.

قائم مقام نمایشگاه کتاب تهران افزود: عمده کارگاه‌های محل عبورمردم جمع آوری شده است و حدود پنج هزار پارکینگ به مصلی اضافه شده است. البته از مردم می خواهیم برای بازدید از نمایشگاه از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنند.

وی خاطرنشان کرد: سه‌درب جدید به مصلا اضافه شده که دو در برای ورود مردم و یک‌ در برای ماشین پیش بینی شده است که شامل درهای ۲۱، ۱۱ و ۴ است‌. بنابراین از تمام جهت‌های نمایشگاه ورود نفری و خودرویی داریم.

رمضانی با اشاره به حضور قابل توجه خبرنگاران در نمایشگاه گفت: ۸۴ شهروند خبرنگار نیز در نمایشگاه حضور دارند و گزارش‌های خود را تهیه می‌کنند، ۳۰ خبرنگار رسانه‌های خارجی نیز از سوی معاونت مطبوعاتی برای فعالیت در نمایشگاه حضور دارند.

قائم مقام نمایشگاه کتاب تهران با اشاره به آمار حضور ناشران گفت: مجموع ناشرانی که حضوری و مجازی تاکنون ثبت نامشان قطعی شده است، ۲۶۱۹ ناشر هستند، ۲۵۰ ناشر هم در مراحل مختلف پیش از ثبت نام قرار دارند.

انتهای پیام/

کیانوش رضایی کد خبر: 1229510 برچسب‌ها کتابخوانی

دیگر خبرها

  • سردار رادان: زن چادری در ایران پرچم است
  • تدارک ۱۲۰ هزار عنوان برنامه با مشارکت مردم در سراسر کشور
  • کاندیداها در آستانه انتخابات دنبال ارائه دیدگاه‌هایشان باشند
  • سردار رادان: دشمن به دنبال کارزارهای خیابانی است
  • دشمن دنبال گرفتن چادر از بانوان است/سنجش کارآمدی هر نظام با امنیت
  • مقهور فریب حاشیه‌سازی‌های دشمن درباره کشف حجاب نشویم
  • احمدوند: در نمایشگاه کتاب برنامه‌های ویژه‌ای برای فلسطین تدارک دیدیم/ کلیه ناشران در فضای مسقف جانمایی شدند
  • دشمن به دنبال ایجاد ناامنی و موج سواری است/ ان‌شاءالله شاهد انتخابات میان دوره‌ای با شکوه باشیم
  • رئیس‌جمهور: دشمن به‌دنبال ایجاد ناامنی و موج‌سواری است / ان‌شاءالله شاهد انتخابات میان‌دوره‌ای با شکوه باشیم
  • رئیس جمهور در نشست مشترک هیأت دولت با استانداران: دشمن به دنبال ایجاد ناامنی و موج سواری است